Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΣΕ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ



~TRUTH~: Ακόμα μία κάρτα απο το γνωστό πλέον παιχνίδι "Illuminati Card Game" που επαληθευεται ή βγαίνει αληθινή... Η Κάρτα αυτή δείχνει έναν Ιππότη Ναΐτη να δείχνει έτοιμος να υπερασπιστεί ή να πολεμήσει για τον "χριστιανικό" σταυρό...!!! Τον βλέπουμε να είναι πάνω σε σύγχρονο κτίριο δηλαδή την τωρινή εποχή, και όπως διαβαζουμε στο κείμενο οι Ναΐτες δεν χάθηκαν το 1312, αλλα συνεχίζουν να υπάρχουν και να αποκτουν δυναμη,, Η κάρτα αυτή μπορεί να συσχετιστεί με την πρόσφατη βιαιοπραγία το Νορβηγού Anders Behring Breivik .

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ


~TRUTH~: Πριν απο λίγες ημέρες ο Anders Behring Breivik διέπραξε έγκλημα μαζικής δολοφονίας στην Νορβηγία. Πυροβόλησε και σκότωσε 90 ατομα περίπου και ακόμα περισσότερα τραυματισε...Επίσης κατηγορείτε και για την βόμβα στο Όσλο που στοιχησε την ζωή σε 7 άτομα συμφωνα με τα ΜΜΕ!!! Τα διεθνή ΜΜΕ τον χαρακτήρισαν ώς ακροδεξιό εξτρεμιστή..!! Είναι όμως απλά ένας ακροδεξιός που ετσι διαμαρτυρήθηκε κατα κάποιον τρόπο για την αυξηση τους ισλαμισμού στην Ευρώπη??

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Αξιότιμοι κύριοι του υπουργείου Οικονομικών.
Με την παρούσα επιστολή μου, σας γνωστοποιώ την πρόθεση μου, να μην πληρώσω την συμμετοχή μου στην κρίση που περνάει η χώρα μου.
Οι λόγοι είναι απλοί:

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΗΔΕΙΑ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



~TRUTH~: Εχθές ήταν ημέρα εθνικής "κηδείας" για τη χώρα μας.. Συμφώνησαν την ολοκληρωτική παράδοση της χώρας μας, στους ξένους αδηφάγους τοκογλύφους..! Και όπως πάντα ο ΓΑΠ κατάφερε να πάρει τις επεφημίες του ελληνικού κοινού αφού για μια ακόμα φορά τα γεγονότα παρουσιάστηκαν με τρόπο ώστε ο "εφιάλτης" ΓΑΠ να φανεί σαν σωτήρας...:


Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

   
 
 
~TRUTH~: Κείμενα που εδώ και χρόνια αποκρύπτονται απο την εκκλησία. κείμενα τα οποία διδάσκει το θρήσκευμα της αγάπης και της ειρήνης...Αυτά τα ιερά κείμενα κρύβονται απο το κοινό..Γιατί άραγε..? Πως αλλιώς θα έκαναν τους Έλληνες να προσκυνήσουν, εαν δεν έκρυβαν το μισος τους γιαυτούς...Παρακάτω δείτε τι έχουν γράψει οι μεγάλοι πατέρες της ορθόδοξης εκκλησίας!!!

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΜΥΘΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.....ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ

 ~TRUTH~: Εδώ και χρόνια πολλοί που απο αυτούς που χειραγωγούν τον κόσμο, θέλουν την Ελλάδα αδύναμη.. Μια χώρα που θα εμφανιζεται σαν υποχείριο, χωρίς σημαντική δυναμη, χωρίς κάποιο ενεργό ρόλο στα παγκόσμια γεγονότα..!!! Είναι κάτι που έρχεται σε αντιθεση με την πραγματικότητα καθώς η Ελλάδα υπάρχει μέσα σε τόσους αιώνες ιστορίας, το ίδιο και η ιστορία και ο πολιτισμός, καθώς και τα φώτα της που ενέπνευσαν όλο τον κόσμο.. Έτσι λοιπόν για να μην πάει κόντρα στα σχέδια τους, θέλουν να αφανίσουν κάθε τι που θα θυμίθει ότι ο Ελληνας υπάρχει και θα υπάρχει για πάντα..!! Αλλοιώνουν την ιστορία, εξαφανίζουν στοιχεία ελληνικού πολιτισμού, και φτιαχνουν προπαγάνδες για μια ανούσια, αρνητική εξωτερική εικόνα της Ελλάδας...

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΑΠ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Τ ΗΣ ΔΟΥΜΑΣ»
Του ΘΑΝΑΣΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ
Η Ρωσία ήταν έτοιμη από τις αρχές του 2010 να παράσχει δάνειο με ευνοϊκούς όρους και η Ελλάδα αδιαφόρησε, δήλωσε στην «Ε», λίγο μετά την....

ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΑΝΑΜΜΕΝΗ ΟΙ 300


Η ομάδα των 300, πιο δυνατή από ποτέ.

Οι 300 Ελληνες, είναι στο σύνταγμα από τις 22 Μάη, αποφασισμένοι να παραμείνουν εκεί μέχρι να γίνουν πραγματικότητα τα αυτονόητα.

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΝΕΚΡΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτήν τη στιγμή η πρωτεύουσα πτυχή της θανατηφόρας έκρηξης στην κυπριακή ναυτική βάση της Λεμεσού είναι η ανθρωπιστική τραγωδία. Δώδεκα -μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές- Ελληνοκύπριοι έχασαν τη ζωή τους από την έκρηξη, με τους διοικητές του Ναυτικού και της βάσης να....

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ


Οι «Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας» (στα Αγγλικά Georgia Guidestones) είναι ένα τεράστιο κατασκεύασμα από γρανίτη, εικόνα 1, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Elbert County, στην Γεωργία των ΗΠΑ. Συχνά αναφέρεται ως το «Αμερικάνικο Στόουνχετζ», ένας τίτλος που έχει επίσης αποδοθεί κατά καιρούς σε μια σειρά από άλλες κατασκευές.

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ο ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


Ο «Εφαρμοστικός νόμος» που ψηφίστηκε την περασμένη βδομάδα περιλαμβάνει 49 άρθρα. Στο παρόν κείμενο θα σταθούμε στα έντεκα πρώτα άρθρα, τα οποία αφορούν στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας.
Ηδη από το άρθρο 1 παράγραφος 1 του «Εφαρμοστικού νόμου», καταγράφεται η ίδρυση «Ταμείου» για την... αξιοποίηση της περιουσίας του Δημοσίου.
Προσέξτε τώρα τι σημαίνει «αξιοποίηση» εις την ΠΑΣΟΚικήν και εις την δικομματικήν (καθότι μαζί τα ψήφισαν αυτά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) καθώς και εις την ιδιαίτερη διάλεκτο αυτών, την...
ξεπουληματικήν:

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΜΑΛΛΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΟΥΡΚΕΥΤΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ... ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΝΕ

~TRUTH~: Με αφορμή το άρθρο του Αντι-Ν.Τ.Π μουδοθηκε η ευκαρία να γραψω επιτέλους ένα αρθρο που καιρό είχα στο μυαλό μου..! Πρόκειται για τον υποσυνειδητο πόλεμο τουρκικής κουλτούρας κατά των Ελλήνων.. Τα τελευταία δύο χρόνια προσπαθούν κάτι....μέσω ενός αόρατου βομβαρδισμού πληροφοριών και γεγονότων περι τουρκικου πολιτισμού..Ας δούμε προσεκτικά που στηρίζεται αυτή μου η άποψη.:

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ "ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ" ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ



~TRUTH~: Δυστυχώς συνέλληνες, αυτο που ξέρουμε είναι ότι υπάρχουν και αστυνομικοί που σεβονται και πράττουν σωστα το επάγγελμά τους απέναντι στους πολίτες.. Η Εικόνα όμως έχει χαλάσει, απο αυτούς που σφετερίζονται την εξουσία που έχουν, και δεν σεβονται τον πολίτη, και ασκούν βία χωρίς λόγο.. Οι πραγματικοί αστυνομικοί, κρύβονται, προπυλακιζονται, και περιθωριοποιούνται... Μαρτυρία διαδηλώτριας δείχνει ακριβώς αυτό...!!!

Η ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗ ΦΟΥΚΟΣΙΜΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΤΣΕΡΝΟΝΠΙΛ


Τα επίπεδα ραδιενέργειας στο έδαφος της πόλης Φουκουσίμα, η οποία έχει πληθυσμό 290.000 ανθρώπων και βρίσκεται έξω από τη ζώνη εκκένωσης που ορίστηκε γύρω από τον πυρηνικό σταθμό Φουκουσίμα-Νταΐτσι, είναι υψηλότερα από τα επίπεδα που οδήγησαν στην εκκένωση της περιοχής γύρω από το Τσερνόμπιλ.

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ

 
~TRUTH~: Έφτασε η ώρα να νιωσουμε ασφάλεια, χάριν στις ηρωικές δυνάμεις των ΜΑΤ..μας παρέχουν πλήρη προστασία απο τους κουκουλοφόρους, που χαλάνε και σαμποτάρουν τις ειρηνικές πορείες... Γιατι είναι χρέος τους να προστατεύουν τον πολίτη απο τους εχθρούς...:

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.. ΟΣΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ


~TRUTH~: Απίστευτο, κι όμως καθόλου παράλογο... Το όπλο που έφτιαξαν οι μυστικές υπηρεσίες για την χειραγώγηση συνειδήσεων μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι.. To facebook καταγράφει μαζικά όλα τα δεδομένα που αναρτώνται απο τους χρήστες σε μια προσπάθεια ελέγχου του πλανήτη..! 
Φωτογραφίες, αναρτήσεις, απόψεις, ιδέες, κριτικές, καταστάσεις, τα πάντα αποθηκεύονται σε μια κοινή δεξαμενή, σαν βιβλίο καταγραφής μητρώων..

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΣΑΠΙΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ


~TRUTH~: Δεν περιμεναμε τα τελευταια συμβάντα στο σύνταγμα 28-29 Ιουνίου για να καταλάβουμε ότι οι διαφθαρμένοι αστυνομικοί υπάρχουν και χαλάνε το σώμα που προστατεύει τον πολίτη..! Καθε φορά τα ίδια..το παιχνιδι του κρατους/παρακράτους, το εχουμε δει πολλές φορές.. Για κάποιο λόγο η "αγνή" εννοια όλων των πραγμάτων πρέπει να αλλοιώνεται και να χαλάει.. Αυτό που κρατάμε είναι ότι, άλλο αστυνομικοί, και άλλο "μπάτσοι και ασφΑΛΗΤΕΣ"... Παρακάτω εικονες και βίντεο μαρτυρούν ποιοι είναι οι ένοχοι και το σάπιο μέλος του σώματος..

ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Τα όνειρα πλέον στην Ελλάδα του μνημονίου και της τρόϊκας απαγορεύονται.
Η Ελλάς, η χώρα με την τρισχιλιετή υπέρλαμπρη ιστορία, η χώρα όπου γεννήθηκε η δημοκρατία, η χώρα όπου ακόμη ακούγονται οι μεγάλοι φιλόσοφοι της αρχαιότητος να διασπείρουν τις ιδέες τους στην ανθρωπότητα, η χώρα που όπου και να πατήσεις ξεπηδά ιστορία, σήμερα, αυτή τη χώρα, διατεταγμένα ανδρείκελα της πολιτικής μας απάτης, μίσθαρνα όργανα των παγκόσμιων εκβιαστών, θα την… καταστήσουν με την ψήφο τους, χώρα υποτεταγμένη, χώρα υπό κατοχή, χώρα χωρίς ανεξαρτησία, φωνή και μέλλον
.

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ WILLIAM COOPER


~TRUTH~: Ο William Cooper, υπήρξε πολιτικός ακτιβιστής...Είχε υπηρετήσει στο πολεμικό ναυτικο και την αεροπορία, και καθώς έτυχε να δεί πολλά απορρητα έγγραφα, που τον γέμισαν απέχθεια στραφηκε στην ζωή του ενάντια στο σύστημα και την Νεα Ταξη Πραγμάτων.. Ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας με αντικείμενο κατά των "ελιτ". Εβγαζε στην φόρα πολλά καλλυμένα γεγονοτα και σχέδια των χειραγωγών και των μυστικων υπηρεσιών.. Λίγους μήνε πριν τον θανατό του, είχε προβλέψει για τρομοκρατικό χτύπημα που θα χρεωνοταν στον Οσαμα Μπιν Λαντεν, αλλά στην ουσία δεν θα ευθυνοταν ο ίδιος.. Η ημερομηνία της προβλεψης ήταν τον Ιουνιο του 2001.. Στο παρακάτω βίντεο δείτε πως, απο ποιους, και γιατί δολοφονηθηκε ο Cooper, και τα σχέδια της Νεας τάξης...

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΜΕ ΑΚΙΝΔΥΝΑ ΜΕΣΑ



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ 
Προταση πρωην αστυνομικου:
οι διαδηλωτες να προμηθευτουν μπαλονια και σακούλες με μπογια ή καποια παρομοια κολλωδη, παχυρευστη και ακινδυνη ουσια και να στοχευουν τις ασπιδες και τις μασκες αεριων των ματατζηδων. Μετα απο μερικα χτυπηματα οι ματατζηδες θα εχουν δυο επιλογες: