Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Το κόλπο της επιμήκυνση της αποπληρωμής του χρέους μας..



Ημασταν η πρώτη χώρα που υποχρεωθηκαμε στον διεθνή δανεισμό...!! Με δυσπιστία μας έδωσαν κάποιο χρονικό όριο αποπληρωμής, που στην ουσία ήταν δυσβασταχτο για μας...!!

Αυτό το χρονικό όριο τους συνεφερε, αυτό μας έδωσαν...!!! Τι γίνεται όμως όταν πλεον δεν είμαστε οι μόνοι δανειολήπτες,,,!!Πόσο ελαστικοί γίνονται οι αρμοδιοι στα διεθνή ταμεία δανεισμού???





Με τον καιρό αρχίζει να φαινεται καθάρά σε ποιον ανήκουν τα πετρέλαια μας..!



Το παρακάτω αρθρο, είναι σημαντικό να διαβαστεί για να κατανοήσουμε τι συμβαίνει με τα πετρέλαια μας και τόσα χρόνια δεν έχουμε κάνει αποπειρες εκμετάλλευσης...!!

Το συμπέρασμα που μας δείνει είναι αυτό που σιγά σιγά καταλαβαίνουμε και "φοβόμαστε" όλο και περισσότεροι...::!!!





Παίρνουν μπρος σιγά σιγά οι αξιοποιήσεις?????



"Υπάρχει αμεσότατη ανάγκη να προχωρήσουμε, ιδιαίτερα στην περιοχή του Ιονίου και της Δυτικής Ελλάδας, στον εμπλουτισμό των ερευνητικών δεδομένων που υπάρχουν. Διότι τα στοιχεία είναι αρκετά αισιόδοξα ότι μπορούμε να έχουμε πολύ θετικά αποτελέσματα". Τα παραπάνω δεν ειπώθηκαν ούτε σε εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα, ούτε γράφτηκαν στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ (και οι δύο είχαν δεχθεί σκληρή κριτική την περασμένη άνοξη όταν άνοιξαν τον φάκελο "Πετρέλαια στην Ελλάδα")......






WikiLeaks αλήθεια η ακόμα μια προπαγάνδα ;


Εδώ και μέρες, το γνωστό στην διαδικτυακή ενημερωση WikiLeaks δημοσιεύει εγγραφα που στάλησαν σε όλο τον κόσμο απο τις ΗΠΑ, με σκοπο το ξεμπρόστιασμα των ανηθικων κυβερνήσεων και την αποκάλυψη των συνομοσιών στον πλανήτη...

Είναι όμως αυτός ο απώτερος σκοπός???

Δείτε την συνέχεια.:









Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Η ιστορία της Ελλάδας ...ως προτεκτοράτο..!



Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον αρθρο, που "εξιστορεί" την ιστορία της Ελλάδας, σαν προτεκτοράτο. Σε ποιούς ανηκει πραγματικά, ποιοι κυβερνουν τόσα χρόνια, που οδηγήθηκαν όσοι αντιστάθηκαν στους προστάτες ;









Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Μεταλλαγμένα και με τον νόμο...

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα επιβάλει δια νόμου την κατανάλωση δηλητηρίων. Ετοιμάζεται νέο νομοσχέδιο στην Γερουσία των ΗΠΑ για απαγόρευση της ελεύθερης κηπουρικής και των σπιτικών οργανικών τροφών. Δεν φτάνει που στον νέο Μεσαίωνα του νεοφιλελευθερισμού και του άσφαιρου μαρξισμού που τον “αντιμάχεται” θα εξαθλιωθεί ο πληθυσμός και θα συνθλιβεί η μεσαία τάξη, ετοιμάζουν ήδη τα νομικά τους όπλα για να καταστείλουν όσους θελήσουν να δραπετεύσουν από την παράνοια της Νέας Τάξης,επιστρέφοντας στις μικρές, αυτάρκεις, αγροτικές κοινότητες όπου ο καθένας θα μπορεί τουλάχιστον να παράγει την τροφή γι’ αυτόν, την οικογένειά του και την κοινότητά του.
Θέλουν οι επιλογές μας για φαγητό να μείνουν στα.....



Ενδιαφέρουσα ομιλία Σχετικά με το Μέλλον της Ελλάδας...



Μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του Ηλία Σταμπολιάδη, εξηγεί την κατάσταση της Ελλάδας, τι προηγήθηκε, τι θα συμβεί απο εδώ και πέρα...Πραγματικά αξίζει...:









Chemtrails...Η αλήθεια..!(Αναλυτικά)


Παρακάτω θα σας παραθέσω ένα αρθρο απο το περιοδικό Τριτο Μάτι, και μερικά ακόμα λογια σχετικά με την απειλή που ακούει στο όνομα Chemtrails...
Για να μπείτε στο θέμα ευκολα, κάντε μια αναδρομή εδώ και εδώ ,  παλαιότερα αρθρα του ~TRUTH~ για το θέμα των chemtrails...



Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό "Τρίτο Μάτι" :



Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Μεθοδος μυστικών υπηρεσιών για την παραπλάνηση του κόσμου.


Παρακάτω ένα ενδιαφέρον άρθρο δείχνει τρόπο με τον οποίο οι ηγέτες του πλανήτη(μυστικές υπηρεσίες, ΜΜΕ, υπερεθνικές κ.α.) όλοι μαζί σε συνεργασία μπορούν να παραπλανήσουν - προπαγανδίσουν - αποσταθεροποιήσουν τον κόσμο, για να πετύχουν τα σχέδια τους..Ένας πρωην ειδικός στην προπαγάνδα και μέλος της KGB εξηγεί πολλά χρόνια πριν πώς παραπλάνησαν τις ΗΠΑ....Δείτε πως σήμερα μετα απο μια 20ετία αυτό εφαρμόζεται και στην Ελλάδα..:



Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Εκτοξέυτηκε Δορυφόρος - Κοριός, ακρως "Μασονικός"....



Αραγε είναι θράσσος, είναι δύναμη, είναι επιδειξη???

Παίζουν τόσα χρόνια πίσω από την πλάτη μας, και μας προβάλουν και τα συμβολά τους, ως ένδειξη της κυριαρχίας τους...


Στις ΗΠΑ εκτοξεύτηκε πύραυλος, και μάλιστα "κατασκοπευτικός", και όλη η αποστολή και η διοργάνωση θύμιζε τον Θεό των Illuminati τον Μ.Α.Τ.Σ.(Μέγας Αρχιτέκτονας του Συμπαντος)

Δείτε λεπτομέρειες παρακάτω..!





Καλλικράτης :...Ένα μεγάλο κόλπο,(2)



Τον περασμένο μήνα σας είχα αναφέρει για το καινούργιο σχέδιο που υπερψήφισε και εφαρμόζει πλέον η κυβέρνηση, τον Καλλικράτη(Καποδίστριας 2)..
Δείτε εδώ το κακό που θα προκαλέσει στις περιφέρειες το σχέδιο αυτό και ειδικότερα στις απομακρυσμένες κοινότητες...

Παρακάτω ακόμα μερικά λόγια για το νομοσχέδιο αυτό περιγράφουν πώς στήθηκε και τι εξυπηρετεί αυτό το κόλπο...::





Λόγοι που η Ελλάδα είναι ακατάλληλη για διαβίωση...!

Οι δέκα λόγοι για να πάψει να ζει κανείς στην Ελλάδα, αναλύονται σήμερα από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. Εμείς απλώς να σημειώσουμε ότι στην ομορφότερη και πιο ήπια χώρα του κόσμου από άποψη περιβάλλοντος και κλιματολογικών συνθηκών, μέσα σε ένα χρόνο μόλις κατέστη αφόρητη η διαβίωση, με την παράδοση της κυριαρχίας της σε ξένους έναντι κάποιων δισεκατομμυρίων ευρώ σε τόκους που έπρεπε να εισπράξουν οι άπληστοι τραπεζίτες που μας δάνειζαν ενώ ήξεραν τους υψηλούς κινδύνιες που ενείχε αυτή η ενέργεια. Στην Ιρλανδία σήμερα, η οποία επίσης θα πάρει πακέτο βοηθείας, κανείς δεν τολμά να μιλήσει για "εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας", ούτε και να διανοηθεί κάτι τέτοιο... 
 Οι Δέκα λόγοι αυτοί είναι...:


Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Αποκαλύψεις – σοκ από υπουργό του Κ. Καραμανλή




Για πρώτη φορά ένας πρώην υπουργός βόρειας Ελλάδας των κυβερνήσεων Καραμανλή, ο κ. Νίκος Μάρτης αποκαλύπτει με έγγραφη αναφορά του στον Κώστα Χαρδαβέλλα το σκοτεινό και ελεεινό πολιτικό παρασκήνιο στη χώρα μας γύρω από τον πλούσιο ορυκτό πλούτο που διαθέτουμε. Η πρώτη φράση του εγγράφου του κ. Μάρτη δίνει ακριβώς την εικόνα και τη σημασία που είχε για τη χώρα μας το θέμα αυτό:







Τα Ελληνικά πετρέλαια , ανήκουν σε άλλους..



Δεν λέγεται τίποτα τυχαία στο διαδίκτυο και ειδικά στα blogs που μιλάνε για τις "συνομωσίες" και όπως και στο παρών blog όπως και σε άλλα, εδώ και καιρό λέγεται πολύ η φράση " Η Ελλάδα πουλήθηκε",,


Παρακάτω δείτε ένα παράδειγμα προπώλησης, και μάλιστα με μεγάλο αντικτυπο...Αφορά τα Ελληνικά πετρέλαια...!!!







Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Η Κύπρος σήκωσε κεφάλι..!!


Η Κύπρος είναι μια χώρα αδελφική, και αποτελεί μεγάλη μου συμπάθεια..Και σαν χώρα αλλά και σαν πολιτισμός, αλλά το βασικότερο, επειδή είναι αδέλφια μας...!! Ενα μεγάλο μπράβο αξίζει στην κυβερνηση Χριστόφια, έστω για το παρακάτω σκηνικό..!!!

Δείτε παρακάτω πώς η "μικρή" Κυπρος, σηκωσε το κεφάλι στους μεγάλους...:



Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Μια άλλη αποψη για την εξέγερση στο Πολυτεχνείο..!


Σε πολλά αρθρα σε αυτό το μπλογκ όπως επίσης σε πολλά άλλα μπλογκς που αναφέρουν περι συνομωσιών, έχετε δει αλήθειες που δεν είχατε φανταστει και τις περισσότερερς με αποδείξεις...!!

Εχετε σκεφτεί ότι πραξικοπήματα και εξεγέρσεις που είχαν αφορμή πολιτικές αθλιότητες, μπορεί να είναι ακόμα ένας μύθος. Ένα προσχεδιασμένο κόλπο για τα συμφέροντα αυτόν που έχουν την πραγματική εξουσία στην Ελλάδα??

Παρακάτω το βίντεο εμφανίζει μια διαφορετική αποψη για την Επέτειο του Πολυτεχνίου, που οι περισσότεροι σαφώς και δεν είχαντε ποτέ σκεφτεί - ακούσει- πιστέψει...!!!
Ψαχνοντας όμως θέματα περι συνομωσιών πάντα τα γεγονότα οδηγούν σε μια άλλη αποψη...!!!
Δεν θα πώ κατι άλλο, Μια ολοκληρωμένη αποψη εμφανίζεται στο βίντεο που ακολουθεί...και σίγουρα δεν είναι σεναριο φαντασίας...!!



Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΞΥΠΝΑ...Δες ποιοι κάνουν κουμάντο...!!!




¨Ενα συγκλονιστικό βίντεο που έφτιαξε ο  ΕΟΕ (Ερευνητικός Ομιλος Ελλήνων) Που δείχνει αλήθειες που πολλοί κρύβουν για την Ελλάδα, Με απλά λόγια και κατανοητά για τους ανυποψίαστους πολίτες, εξηγεί αυτό που πολλοί ξερουν αλλά δεν μιλάνε , αυτό που πολλοί ακούνε αλλά δεν θέλουν να το πιστέψουν...Η Ελλάδα έχει πωληθει και τραμπάλίζεται στις ορέξεις των μασόνων και των Νεοταξιτών... Όλοι που είναι σε μεγάλες θέσεις στην Ελλάδα, απο κυβερνήσεις μέχρι δημοσιογράφους, απο όργανα της τάξης, μέχρι όργανα της εκκλησίας, Εχουν οδηγίες εναντίων των Ελλήνων...!! Ενα βίντεο που πραγματικά πρέπει να διαδωθεί, χωρίς φόβο επιτέλους...!!! Διαδώστε το...:



Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Ο Σφακιανάκης τα χώνει..και έχει δίκιο...!




Ιδιαίτερα απολαυστική η συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη στο κανάλι του ALPHA TV....Μιλάει για όλα που μας οδήγησαν στο αδιέξοδομ στρέφεται κατά της Παγκοσμιοποίησης και των σχεδίων της Νέας Τάξης..Εγκυρα, εξηγεί τα προβλήματα που μαστίζουν την χωρα μας...!!



Απολάυστε τον..:



Νίκησε η Αποχή...μην χαίρεστε...!!!

Τόσο στον πρώτο γύρο όσο και στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών για το 2010 o κόσμος έδειξε την αγανακτησή του, με την μεγάλη αποχή...:::

Ειδικά στον δευτερο γύρο, η αποχή έφτασε το 60 % σε κάποιες περιοχές...

Οκ στις δημοτικές εκλογές μπορεί να μην φαίνεται τόσο πολύ η ζημιά που κάνει η αποχή , γιατι δεν ψηφίζουμε για την εκλογή αυτού που θα κάνει κουμάντο στην χώρα...Δεν πάυει όμως σε κάποιες περιοχές, να χρειάζεται η φωνή του λαού και να λείπει...!!



Μη εκμετάλλευση των ελληνικών ορυκτών πλούτων...!!!(3)



Δύο Παλαιότερα άρθρα που είχα αναρτήσει εξηγούσαν την "αδυναμία" της Ελλάδας να εκμεταλλευτεί τους φυσικούς πόρους της , τον φυσικό πλόυτο της..

Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ και θα διαπιστώσετε ότι η Ελλάδα πράγματι είναι πλούσια σε ορυκτά και ότι αν εκμεταλλευομασταν λίγα απο αυτά θα είμασταν μια χαρά...!


Παρακάτω έχω και άλλες αποκαλύψεις, και θα δείτε ότι θα μπορούσαμε να έχουμε ετησιο εισόδημα πάνω απο 300 δις...!! Κάτι που δεν θα μας έστελνε στο ΔΝΤ...!!




Η χειρότερη μορφή τρομοκρατίας..!



Σε προηγούμενα αρθρα που αφορούσαν το ΔΝΤ και τον ρόλο του, με επιμονή και αποδείξεις σας τόνιζα ότι καθε άλλο παρά να βοηθήσει την κάθε χώρα που έχει αναγκη οικονομική στήριξη έχει στόχο....!

Όταν μια χώρα που έχει βυθιστει στην κρίση και χρειάζεται στήριξη, το ΔΝΤ και άλλες μορφές "παγκοσμιας Τράπεζας" κάνουν τα πάντα και εμφανίζονται σαν σωτήρες, γιαν να δανείσουν στην χώρα αυτη....!!

Ας ξυπνήσουμε ...δεν το κάνουν απο την καλή τους την καρδιά..ξέρουν ότι με συνεχείς δανεισμούς στην χώρα αυτή, θα υπερχρεώσουν την χώρα, και θα την έχουν στα χέρια τους, αφού για την αποπληρωμή θα αρχίσει να πουλάει την χώρα σιγά σιγά, είτε εδαφικά είτε κρατικές υπηρεσίες...!!!
Αυτό συμβαίνει ή θα συμβεί και στην Ελλάδα...
Δείτε τι δήλωσε ένα πρωην στελεχος της CIA...o JOHN PERKINS για την Ελληνική κρίση.:



Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Aντζέντα 21..Ακόμα ένα κόλπο για να εφαρμόσουν τα σχέδιά τους..!


Ένα σημαντικό αρθρο που παραθέτει ένα καλοστημενο κόλπο με προφαση την σωτηρία του πλανήτη, αλλά με απώτερο σκοπό την εφαρμογή των σχεδίων που οι μεγάλοι "ηγέτες" έχουν σχεδιάσει εδώ και χρόνια...!









Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Τα πραγματικά αποτελέσματα στις εκλογές που κρυβονται...


Έχω φαγωθεί να σας λέω ότι η αποχή, ναι μεν εκφράζει την απογοητευση του λαού, αλλά επιμένω ότι βοηθάει τα δυο μεγάλα κόμματα...
Πως...?? θα σας εξηγήσω παρακάτω αλλά πρώτα ας δούμε λίγο τι ακριβώς γίνεται στις εκλογές και πιο συγκεκριμένα στα αποτελέσματα....Εκεί που μας παρουσιάζουν ποσοστά ψήφων, χωρις να μπουν σε λεπτομέρειες...:







Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

To ψέμα για τους Διδυμους πύργους.(2)

Έχουμε μιλήσει για την συνωμοσία γύρω απο τους διδύμους πύργους...Και επιτέλους μετά από τόσα χρόνια ο κόσμος στην πλειοψηφία του, ξέρει ότι στον "πόλεμο" που ξεκίνησε με την καταστροφή των πύργων , εχθρός δεν υπήρχε...   Δεν θέλω να γίνω κουραστικός στο θέμα αυτό, αλλά καλό είναι να γνωρίζουμε ότι κάτι είναι ψέμα, και να μην το πιστεύουμε αλλά καλύτερο ακόμα είναι να ξέρουμε και την αλήθεια έχοντας και αποδεικτικά στοιχεία....!!!! Παρακάτω έχω ένα βίντεο με το τι έγινε εκείνη την Ημέρα, τι είχε ειπωθει σε προηγούμενα έτη απο το συμβάν και μάλιστα απο την Παγκόσμια "Ελιτ", !!!!Προσέξτε τα λόγια του Bush μεταξύ του 4.30' - 6.00' λεπτού!!!


Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Καταργούν το μάθημα της Ιστορίας στο λύκειο...!


Ξεκινώντας με μια δηλωση του Henry Kissinger για τους Έλληνες, Βλέπουμε όλο και περισσότερο ότι δεν τα είπε αυτά τα λόγια τυχαία...:
Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες: έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητα τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδια μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή).
Απόσπασμα ομιλίας του υπουργού εξωτερικών(και ισόβειο μέλος της bilderberg )Henri Kissinger στην Ουάσινγκτον τον Σεπτέμβρη του 1974..

Θέλουν τα απο τα σχολία να βγαίνουν αβουλα και ημιμαθή πρόβατα, άλλάζουν την ιστορία, και στο λύκειο την καταργούν σιγά σιγά...
Διαβάστε παρακάτω το αρθρο και αφυπνηστείτε....:

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Βροχή από Chemtrails.....!!!!





Σας έχω μιλήσει σε παλαιότερα άρθρα για τα περιβόητα chemtrails...

Είναι οι διαφορες ουρές "καπνού" που αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα, και αυτές εξαπλώνονται και φτιάχνουν αραιά σύννεφα... Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στις παρακάτω αναρτήσεις..:::